23.8.06

Ανασύνταξη...

Τέλος τα ψέμματα, το καλοκαίρι πλησιάζει στο τέλος και είναι καιρός να δούμε τι θα κάνουμε...
1) Εκλογές προ των πυλών (κάτι σαν το "εχθροί προ των πυλών")...σας παρακαλώ μην πιστεύετε την κάθε μ.... που θα ξεστομίσουν, πολιτικοί είναι, μ.... λένε, πολίτες είμαστε, ψήφους δίνουμε (και όχι στραγάλια...)
2) Μετά την βιβλική καταστροφή στην πανέμορφη Χαλκιδική και την απουσία της άμεσης παρέμβασης (λόγω τεχνικών και καιρικών συνθηκών) να κανονίσουν την πορεία τους όσον αφορά την αναδάσωση και την αποζημίωση των πληγειθέντων (800 ευρώ; μα καλά τι να τα κάνουν κ. Αλογοσκούφη; να πάνε να πιούνε για να ξεχάσουνε;)και την ανανέωση των αεροπλάνων κατάσβεσης...τα καναντέρ να πάνε στο φυσικό τους χώρο, "μουσείο ιστορίας" και οι αγορές να επικεντρωθούν στην αγορά νέων και νέας τεχνολογίας και όχι σε πολεμικά αεροσκάφη...πιο σίγουρη είναι η φωτιά παρά ο πόλεμος αυτή την στιγμή και σε αυτή την χώρα που έτσι και αλλιώς η εξωτερική μας πολιτική δεν είναι προκλητική αλλά μάλλον χλιαρή για να δημιουργήσουμε την όποια πολεμική ένταση...αϊ σιχτίρ αυτοί και το status quo τους!
3) Κάπου τώρα είναι που πρέπει να ξεκινήσουν οι συζητήσεις για το νομοσχέδιο που αφορά την παιδεία; Το ραντεβού μην ξεχάσουν να δώσουν η κ. Γιαννάκου και οι υπόλοιποι αρμόδιοι...
4) Τι θα γίνει με το επίδομα θέρμανσης; Θα το πάρει κανένας; Ποιος; Πότε; Πόσα; Άντε γιατί κάποιοι έχουν αρχίσει ήδη να τρίβουν τα χεράκια τους!

Αυτά προς το παρόν...μέχρι τις αρχές Σεπτέμβρη η λίστα των δουλειών μας θα μεγαλώσει...

2 σχόλια:

Infrared είπε...

H lysi einai mia, otan erthei i ora ton eklogon salamaki sto fakellaki, ama einai kai aeros kanei kalytera tin douleia

domino είπε...

lol, δεν ξέρω αν είναι και αυτή η λύση στα προβλήματά μας...αλλά θα την έχω υπόψη...